Никој не им верува: Еве што правел Џастин Бибер со 7 манекенки во загребската хотелска соба!

Loading...

Тие на лице место морале да потпишат договор во тајност, според кој не смеат со никој да ги споделат деталите за интимните моменти што ќе ги поминат со пејачот.Само потпишете, не е ништо страшно, рекол менаџерот на 22-годишниот Џастин Бибер на хрватските манекенки, подавајќи им хартија и пенкало. Тие на лице место морале да потпишат договор во тајност, според кој не смеат со никој да ги споделат деталите за интимните моменти што ќе ги поминат со пејачот.
Пред дружбата со Џастин, тие биле на ревија во еден од најскапите ресторани во центарот на Загреб. Пејачот го запознале во загребскиот клуб Д Бест, каде се забавувале во вип сепаре.
„Сакаш ли малку да те измасирам?“ –и рекол Џастин на згодната Лукана, која седела до него. Таа се изненадила од поканата, но ја прифатила. Ја масирал неколку минути, но останатите велат дека тоа било само шега.
Манекенките се одушевиле од Бибер бидејќи не бил воопшто вообразен. Но, тој потоа сакал малку да се забавува со нив пред заминувањето за Краков. Не сакал да се фотографира со нив дури ни кога го замолиле за заедничка фотографија. Во еден момент гостите го фотографирале на шанкот, но неговото обезбедување веднаш скокнало и ги спречило.
Потоа тие отишле во хотелската соба.

На големо изненадување, манекенките кои се забавувале со Џастин во ресторанот и во хотелот изјавиле дека тој сакал само друштво додека е во загреб. Како што медиумите дознаа од извори блиски на загребските манекенки, во хотелската соба неало ни секс ни дрога. Дружењето било строго пријателско. Тие биле одушевени од Џастин бидејќи бил пристоен и скромен.
Во еден момент извадил боенка и почнал да ја бои бидејќи тоа го опушта, а со загребските пријателки играле и пантомима.
Го нервирале прашања за личниот живот и не сакал да разговара ни за својата кариера или пак за концертите, бидејќи рекол дека тоа го заморува. Ги прашувал девојките како им е, дали ја сакаат својата работа и што студираат. Сите се одушевиле од неговата едноставност.
Бибер ја напушти Хрватска доцна попладнето, а обожавателките го дочекаа и на загребскиот аеродром, плачејќи заради неговото заминување.Само потпишете, не е ништо страшно, рекол менаџерот на 22-годишниот Џастин Бибер на хрватските манекенки, подавајќи им хартија и пенкало. Тие на ли

loading...