Никој неможеше да поверува: Што би направиле доколку во теретаната ви помогне Шварценегер?

Loading...

Си вежбате и одеднаш ви се приближува еден симпатичен чичко да ви ја открие тајната на вежбањето.Се тоа би било сосема нормално доколку тоа не би бил познатиот Шварценегер.
Погледнете…

Се тоа би било сосема нормално доколку тоа не би бил познатиот Шварценегер.
Погледнете…

loading...
Loading...