Николина Пишек спрема свадба во Франција

Loading...

Српските медиуми пишуваат дека водителката од „Нова тв“ за јуни оваа година ја спрема својата свадба.
Свечената церемонија на која убавата водителка ќе каже да на својот вереник српскиот бизнисмен Видоје Ристовиќ наводно ќе биде одржана во Франција.
До тогаш најверојатно ќе го решат и проблемот со скапоцениот веренички прстен. Накитот кој е вреден 15 илјади евра, водителката веќе три пати мораше да го стеснува.
Згодната водителка вели дека е пресреќна, дека е задоволна со својот живот и дека без разлика што ќе донесе нивната иднина и без разлика на се, Видоје засекогаш ќе остане мажот на нејзинот живот.
 Српските медиуми пишуваат дека водителката од „Нова тв“ за јуни оваа година ја спрема својата свадба.

loading...
Loading...