НЛО лета над Мексико

Loading...

Неидентификуван објект лета над главниот град на Мексико и  испушта помали објекти со непозната содржина. Објаснување за овие летечки објекти се уште нема, но експертите смируваат дека нема докази дека објектите дошле до Земјата или дека се штетни.
На видеото може да се види објект во цилиндрична форма и бела боја како лета на небото. Снимката е направена од случаен минувач на 31 Мај оваа година.Неидентификуван објект лета над главниот град на Мексико и  испушта помали објекти со непозната содржина. Објасну

loading...
Loading...