„Но спик инглиш“: Босанец го запрела полиција во Австалија…

Ова видео со сигурност ќе ве насмее…Еден постар босанец, го запрела полиција во Австралија.
Имено, тој имал дозвола за возење на скутер, возилото не било регистрирано, а кацигата не била соодветна за возилото.
Затоа го сопрел полицаец и му рекол:
„Доколку паднете од скутерот, оваа кацига нема да ве заштити“
Босанецот му одговорил:
„Но спик инглиш. Немој да ме з…..“
Bosanac i Engleska policija – HUMOR by ludnica007Еден постар босанец, го запрела полиција во Австралија.
Имено, тој имал дозвола за возење на скутер, возилото не било регистрирано, а кациг

Пронајдете не на следниве мрежи: