Ноќно капење со Слаткаристика во Аква парк Пробиштип

Loading...

Подгответе се за уште една луда, откачена, летна и незаборавна забава во Аква паркот во Пробиштип.Подгответе се за уште една луда, откачена, летна и незаборавна забава во Аква паркот во Пробиштип.
Овој викенд Аква Парк Пробиштип во соработка со Urban Artist чии главен менаџер е младиот Дарко Петров, сега организираат голема хип-хоп забава на која ќе гостуваат многу познати хип-хоп ѕвезди од Македонија. 
Повеќе на ТЗМ.МКПодгответе се за уште една луда, откачена, летна и незаборавна забава во Аква паркот во Пробиштип.

loading...
Loading...