Ноне добива конкуренција, се враќа Здравкица

Loading...

Со емисијата “Мојата свадба” водителката Здравкица Билбиловска се враќа на македонските телевизии. Емисијата е од забавен карактер и ќе се емитува на локалните телевизии.
Исто така се очекува и враќањето на Ноне во Македонија, која што најавува нова песна непосредно по пристигнувањето во Македонија.
Но тоа не е единствената сличност помеѓу Ноне и Здравкица,  останатите  надворешни  сличности ви препуштаме да ги воочите сами.
Со емисијата “Мојата свадба” водителката Здравкица Билб

loading...
Loading...