Ноне замина на пат, истовремено откачи еден удварач јавно

Loading...

Ноне Неделковска замина на пат. Притоа откачи еден свој удварач. На Ноне и здосади во Македонија и од одмарање. Затоа повторно се даде на пат и на работа. Таа самата тоа го објави на Фејсбук. 
За жал тоа некого го насекира и затоа тој реагираше нажалено. Но Ноне го „откачи“, велејќи му дека треба да си најде друга. 
На ова разочараниот обожавател одговорил дека може и да ја замени, додека да се врати.
Па да видиме дали наскоро ќе се дознае за што станува збор. Во меѓувреме еве ја преписката…На Ноне и здосади во Македонија и од одмарање. Затоа повторно се даде на пат и на работа. Таа самата тоа го објави на

loading...
Loading...