Нов распоред на ЈСП за волонтерите во погодените подрачја

Волонтерите кои сакаат да помогнат во расчистувањето на теренот во погодените подрачја во општината од невремето, можат да ги користат автобусите наменети за нив, во следните термини:Поаѓање: 09,00 ч, 12,00 ч. и 15,00 ч.
Враќање: 13,00 ч, 16,00 ч и 19,00 ч.
Локации на поаѓање:
– Општина Ѓорче Петров пред црквата Св. Петар и Павле, продолжува кон Карпош – спроти Сити мол, продолжува кон центар – Југодрво, продолжува кон Хотел Контиентал спроти општина Гази Баба и крајна точка пункт – обиколница
– Општина Кисела Вода – пред општината, продолжува кон Аеродром – на бул. Србија пред Окта и продолжува кон пункт – обиколница
– Општина Бутел пред стара општина Бутел, продолжува кон црквата Св. Јован и продолжува кон пункт – обиколница
– Пред Хотел Континентал автобусот ќе поминува помеѓу 9,15 – 9,30 ч; 12,15 – 12,30 ч; и 15,15 – 15,30 ч.Поаѓање: 09,00 ч, 12,00 ч. и 15,00 ч.
Враќање: 13,00 ч, 16,00 ч и 19,00 ч.
Локации на поаѓање:
– Општина Ѓорче Петров пред

Пронајдете не на следниве мрежи: