Нов земјотрес ја стресе Македонија, граѓаните во паника

Земјотресот утрово беше со јачина од 4,4 степени според европската скала.Според информациите на Европскиот сеизмолошки центар, новиот земјотрес бил со јачина од 5.3 степени според европската скала.Според информациите на Европскиот сеизмолошки центар, новиот земјотрес бил со јачина од 5.3 степени според европската скала.

Пронајдете не на следниве мрежи: