Нова линија на ЈСП- еве каде ќе сообраќа број 28!

Loading...

Почнувајќи од 11.07.2016 год. (понеделник) пробно ќе започне да функционира нова линија 28 на релација „Транспортен центар“ – „Македонско село“, информира ЈСП.Трасата на движење на минибусот ќе биде следнава:Транспортен центар, бул. К.Ј.Питу, бул. Кочо Рацин, ул. 11-ти Октомври, ул. Димитрие Чуповски, бул. Св.Климент Охридски, бул. Партизански Одреди, ул. Московска, ул. Војвода Васил Чакаларов, ул. Козле, Пат за Горно Нерези – Македонско село.Во обратна насока се движи по истата траса.
Трасата на движење на минибусот ќе биде следнава:Транспортен центар, бул. К.Ј.Питу, бул. Кочо Рацин, ул. 11-ти Октомври, ул. Димитрие Чуповск

loading...