Нова пејачка на местото на Снежана Ѓуришиќ во „Ѕвездите на Гранд“

На местото на Снежана Ѓуришиќ дошла фолк-ѕвездата Драгана Мирковиќ, но само како гостин во една емисија. Драгана во студиото близу до студиото на Гранд снимала емисија, па одлучила да ги посети своите колеги.
Саша Поповиќ не дозволил Драгана да дојде на гости, а да не помине некои време како жири во „Ѕвездите на Гранд“, па ја сместил на позицијата на Снежана.
Погледнете ја реакцијата на Јелена Карлеуша кога виде кој седи на местото на Снежана, па извика „Дали конечно ти го купи Гранд“: 
Драгана во студиото близу до студиото на Гранд снимала емисија, па одлучила да ги посети своите колеги.
Саша Поповиќ не дозволил Драгана да

Пронајдете не на следниве мрежи: