Нова промена во популарното шоу „Ѕвездите на Гранд“

Loading...

Саша Поповиќ, директорот на популарното српско шоу, најави промени во новата сезона „Ѕвездите на Гранд„Покрај новата сценографија, ќе биде уведена една голема новина.
-Воведовме пулсометар, па така на секој кандидат кој ќе се појави на сцена ќе му биде мерен пулсот и на основа на тоа ќе видиме кој колку е исплашен и колкава трема има- објаснил Саша.Покрај новата сценографија, ќе биде уведена една голема новина.
-Воведовме пулсометар, па така на секој кандидат кој ќе се појави на сцена

loading...