Нова реклама со Одри Хепберн

Loading...

Колку со компјутерската технологија стана се возможно покажува и рекламата која може да ја погледнете. Во главната улога во неа е Одри Хепберн, која изгледа како во најдоброто нејзино време. Погледнете ја оваа реклама и сигурно ќе останете запрепастени колку компјутерскиот лик на оваа глумица изгледа реално.
Имено, за потребите на рекламниот видеоспот, чоколадниот бренд „Галакси“ користи снимки на Хепберн од филмот „Празник во Рим“, кои се приспособени и вметнати во новата реклама.
Во спотот славната актерка се вози низ Италија со туристички автобус, кој заглавува во сообраќаен метеж. Таа здогледува згоден странец со автомобил, се симнува од автобусот и заминува со него, додека јаде чоколадо „галакси“.Колку со компјутерската технологија стана се возможно покажува и рекламата која може да ја погледнете. Во главната уло

loading...
Loading...