Новата колекција чанти на Викторија Бекам е недостапна

Loading...

Нова колекција чанти на Викторија Бекам, која пред неколку дена излезе на пазарот во светски рамки, е наменета за одбран слој на луѓе од општеството. Според последните поплаки на побарувачите, се вели дека дури и побогатите жени не можат да си дозволат нова чанта од познатата дизајнерка.

Викторија ја претстави својата најнова линија чанти и додатоци кои можат да се нарачаат и преку интернет на адресата victoriabeckham.com. Меѓутоа цените на производите се се, освен што не се и широко достапни. За чанта можете да потрошите помеѓу 395 и 2750 фунти, што не би можела секоја жена тоа да си го дозволи. Овој факт изгледа не ја загрижува поранешната пејачка, која сега стана и дизајнер. Таа објасни дека нејзините модели се шик, модерни и стилски и се наменети за уверени жени кои имаат осет за квалитет и луксуз.Нова колекција чанти на Викторија Бекам, која пред неколку дена излезе на пазарот во светски рамки, е наменета за одбр

loading...
Loading...