Новата опција на Фејсбук ќе ви ги „скине“ нервите

Loading...

Оваа социјална мрежа тестира нова опција за својата мобилна апликација, а таа ќе овозможи пребарување на старите постови по туѓите профили.Опцијата ќе вклучува пребарување на туѓите профили по клучен збор.
Ова значи дека сите ќе можат да пребаруваат стари објави по туѓите профили. Па доколку сте поставувале разни љубовни изјави на поранешните партнери, да речеме од 2009 година, вашите пријатели тоа лесно ќе можат да го „ископаат“: сѐ што треба да направат е само да побараат.Опцијата ќе вклучува пребарување на туѓите профили по клучен збор.
Ова значи дека сите ќе можат да пребаруваат стари објави по туѓите профи

loading...
Loading...