НОВИ ФОТОГРАФИИ ОД ПРЕТЕПАНИОТ ТОДОР ПЕТРОВ, КАДЕ Е ОЛИВЕР СПАСОВСКИ ДА ОДГОВОРИ ЗА ИНЦИДЕНТОТ?

Loading...

Нови фотографии од претепаниот Тодор Петров. Каде е „министерот“ Спасовски Оливер да даде одговор на јавноста како дозволил да се случи инцидентот?!?!
Ќе даде Одговор или Ќе МОЛЧИ?Нови фотографии од претепаниот Тодор Петров.
Каде е „.инистерот“ Спасовски Оливер да даде одговор на јавноста како дозволил да се случи инцидентот?!?!
Ова е НОВА фотографија од повредениот Тодор Петров

Првата фотографија од болница беше објавена на следниот ЛИНКНови фотографии од претепаниот Тодор Петров.
Каде е „.инистерот“ Спасовски Оливер да даде одговор на јавноста како дозволил да

loading...
Loading...