Нови интересни факти за серијата „Како ја запознав мајка ви“

Loading...

1.Во серијата, Тед, Маршал и Лили глумат пријатели и цимери од колеџ кои се врсници. Но во вистинскиот живот, актерите кои ги глумат Лили и Тед се всушност 6 години постари од актерот кој го глуми Маршал.
2.Книгите поврзани со серијата „The bro code“ и „The playbook“ се навистина објавени и се продаваат низ САД.
3. Брани е навистина креаторот на The bro code. Тој израс никаде не беше спомнат пред 2008 година.
4.Брани ја носи „неславната“ вратоврска со патки цели 11 епизоди.
5.Актерката што ја игра Робин е навистина канаѓанка.
6.Четирите најпознати фрази на Брани се спомнати веќе во првата епизода: „Have you met Ted?“ “What up?” “Wait for it” & “Suit up”.
7.Во серијата, Тед бил на состанок или во врска со најмалку 32 жени кои не се „мајката.“
8. Џош Реднер (Тед), Џејсон Сигал (Маршал) и Ниел Патрик Херис (Барни) се сите високи над 180 цм, а тоа ги прави највисоките главни машки улоги во хумористична серија.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.1.Во серијата, Тед, Маршал и Лили глумат пријатели и цимери од колеџ кои се врсници. Но во вистинскиот живот, актерите

loading...