Нови потресни сведоштва од жителите на Стајковци: ВИДЕО

Нови сведоштва на жителите од Село Стајковци чии домови настрадаа од поплавите што го зафатија Скопје.Тие за ТВ Нова велат дека штетите се големи, сметаат дека ќе им бидат потребни повеќе години да си го повратат домот.

Раскажуваат како ги спасиле сопствените деца и како ја преживеале кобната ноќ.
Тие за ТВ Нова велат дека штетите се големи, сметаат дека ќе им бидат потребни повеќе години да си го повратат домот.

Пронајдете не на следниве мрежи: