Новиот Nexus 7 има проблеми со GPS навигацијата

Loading...

Откако започнаа да пристигаат првите пратки со новиот Google Nexus 7, за жал, започнаа да се појавуваат и првите проблеми.Откако започнаа да пристигаат првите пратки со новиот Google Nexus 7, за жал, започнаа да се појавуваат и првите проблеми. Повеќе корисници тврдат дека таблетот има големи проблеми со GPS навигацијата.
Одреден анонимен корисник вели дека уредот без проблеми наоѓа сателит и можете да започнете со навигацијата, но по некое време (околу 10 до 30 минути), оддеднаш навигацијата престанува и морате да ја рестартирате или целосно да го рестартирате уредот. Други корисници пак тврдат дека навигацијата престанува да работи по само неколку минути, а најекстремниот случај е дека престанувала да работи по само 2 минути!
Корисниците велат дека понекогаш рестартирањето на уредот помага, но понекогаш воопшто не може да се средат проблемите со GPS сигналот.
Што вели еден корсник дознајте на GSM.mkОткако започнаа да пристигаат првите пратки со новиот Google Nexus 7, за жал, започнаа да се појавуваат и првите проблеми. Повеќе корисници тврдат

loading...
Loading...