Ново ѕверско убиство: Дивјачки ја удирал жената во глава додека не престанала да диши

Loading...

Осомничениот со  кривична пријава е предаден на јавното  обвинителство  во  Пожаревац, наведуваат  од полиција.Припадници на Министерството  за внатрешни работи во  Пожаревац, по  налог на обвинителството го уапсиле Д.П.(48) од околината на Петровац на Млава, поради осовано  сомнение дека извршил кривично дело убиство, соопштила полициската управа од Пожаревац.
Се сомнева дека Д.П  на 60- годишната жена ѝ нанел повреди на главата и телото од кои таа починала.
„ Осомничениот со  кривична пријава е предаден на јавното  обвинителство  во  Пожаревац“, наведуваат  од полицијаПрипадници на Министерството  за внатрешни работи во  Пожаревац, по  налог на обвинителството го уапсиле Д.П.(48) од околината на Пе

loading...