Новогодишните фотографии од најубавото девојче во светот

Сигурни сме дека додека ги гледате фотографиите од Анастасија, јасно е зошто цел свет е воодушевен од убавината на малата Русинка. Малата Анастасија е прогласена за најубавото девојче на светот, а тоа воопшто не изненадува со оглед на тоа дека таа навистина е убава, со плави очи, кои многу ја споредуваат со кукла и ангел. Поради неверојатните способности за позирање и природноста пред камера во најрани години, модните експерти ја нарекуваат дете чудо во светот на модата.

 
За нејзината кариера се грижи нејзината мајка Ана, која ги објавува нејзините фотографии на Инстаграм. Најмладата лепотица секој ден добива по илјадници комплименти и лајкови, а многу мајки ги користат нејзините фотографии како инспирација за фустанчиња и фризури за нивните ќерки.
Малата Анастасија е прогласена за најубавото девојче на светот, а тоа воопшто не изненадува со оглед на тоа дека таа навистина е убава, с

Пронајдете не на следниве мрежи: