Објавено видео од падот на авионот со фудбалерите

На интернет се појави снимка од моментот на уривање на авионот на бразилските фудбалери. Според последните и најнови податоци од светските медиуми, само 13 лица го преживеале падот. Во авионот имало 72 члена на фудбалскиот тим и 9 члена на екипажот.
Фудбалерите на бразилскиот клуб Чапокоенсе требале утре да играат во Меделин против локалниот клуб Атлетико национал во финалето на Купот на Јужна Америка. Во авионот имало 72 члена на фудбалскиот тим и 9 члена на екипажот.
Фудбалерите на бразилскиот клуб Чапокоенсе требале утре да играат

Пронајдете не на следниве мрежи: