Обожавателка со нетрпение чека да ја вкуси урината на 50cent

Loading...

Фановите на познатите пејачи честопати знаат да побараат некој непристоен предлог од своите идоли. А како најлесно да се направи тоа, ако не преку социјалните мрежи?
Една обожавателка му „твитнала“ една необична молба на познатиот пејач „50 Cent“  на социјалната мрежа Твитер која гласела:  „Уринирај во мојата уста“. На оваа порака пејачот одговорил со „ОК“.
Не сме зачудени од потврдниот одговор бидејќи раперот ги прифаќа сите понуди од своите фанови. Тој неодамна доби понуда за брак од своја обожавателка, кој нормално, ја „прифати“ понудата.
Фановите на познатите пејачи честопати знаат да побараат некој непристоен предлог од своите идоли. А како најлесно да

loading...
Loading...