Обраќање на Груевски на политичката академија „Современа народна партија“

Loading...

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денес ќе има свое обраќање на првиот ден на политичката академија “Современа народна партија” организирана од Институтот “Павел Шатев” и Фондацијата “Конрад Аденауер” од Германија.Настанот е предвидено да се одржи во Музејот на макдонската борба за државност и самостојност.Настанот е предвидено да се одржи во Музејот на макдонската борба за државност и самостојност.

loading...
Loading...