Очув монструм: Ја силувал ќерката на сопругата цели 7 години

Loading...

Четириесет и пет годишниот Драгољуб Милошевиќ е приведен под сомнение дека ја силувал малолетната ќерка на неговата сопруга, четиринаесет годишната К.Ш. Очувот монструм од белградската населба Земун го силувал девојчето цели седум години, а е откриен откако девојчето и се пожалило на другарка од училиштето. Девојчето се пожалило и на мајка си ама таа „не и поверувала“.
-Случајот е откриен кога мајката на другарката на која К.Ш. и се пожалила го известила класниот раководител. Потоа бил известени Центарот за социјални работи и полицијата– соопѓтуваат од белградската полиција.
На гинеколошкиот преглед е потврдено дека девојчето е сексуално злоупотребувано. Осомничениот Милошевиќ е уапсен, но тој не го признава делото.
-Милошевиќ ја користел секоја прилика кога ќе останат сами во куќата. Често пати дури намерно ги праќал сопругата и нивното друго дете (син) да купуваат за да остане на само со К.Ш. и да ја силува- објаснуваат од полицијата.Очувот монструм од белградската населба Земун го силувал девојчето цели седум години, а е откриен откако девојчето и се пожалило на другарка од учи

loading...
Loading...