Од ФЗОМ одобрени средства за лекување во странство на уште три лица

Loading...

Фондот за здравствено осигурување на Македонија, меѓу другите, одобри средства за лекување во странство и за осигурените лица М.М, за И.П. и за Е.Д. за кои имаше апели за донација за лекување во странство, информираат од ФЗОМ.Од таму велат дека Фондот продолжува посветено да работи на обезбедување на квалитетни здравствени услуги на осигурените лица.Од таму велат дека Фондот продолжува посветено да работи на обезбедување на квалитетни здравствени услуги на осигурените лица.

loading...
Loading...