Од грдо пајче до убавица: Ќерката на Џаиќ во својот изглед вложила повеќе од 10.000 евра

Loading...

Драгана Џаиќ ќерка на популарниот Џајa, е една од најмладите убавици која има потрошено многу пари за естетска хирургија, за да изгледа како што сака.Драгана Џаиќ (23) денес е вистинска убавица! Но, не толку одамна, секој дел од нејзиното лице и не изгледаше толку совршено како што изгледа сега.
Секси ќерката на легендарниот фудбалер Драган Џаиќ го смени личниот опис и така од грдо пајче се трансформира во вистинска убавица. Познато е дека таа е добро се грижи за нејзиното витко тело, со напорно  вежбање, но лицето сепак го среди по вештачки пат така што се подложи на естетска хирургија. Ако обрнеме внимание  на нејзините слики пред и после хируршката интервенција, не е тешко да забележат многу разлики – од носот низ усните до јагодиците.
Иако млада, Драгана одлучи да и помогне на мајката природа, така што вгради силикони во градите, бидејќи напорните тренинзи  не можеа да го обликуваат тој дел од  телото, во онаа мера во каја таа сакаше.  Драгана не жали пари на својот изглед, па во него има вложено повеќе од 10.000 евра. Ако интервенциите и ги правеле во странство, тогаш ја чинело и уште повеќе. Не се платени само естетски хирурзи, бидејќи Драгана редовно оди на бројн третмани во салоните за убавина, кои не се евтини, тука се и скашите креми, трајна шминка и многу повеќе.

Како и да е, убаво е кога некој знае што сака и не претерува, па ќе направи изгледа многу поубаво и и ќе биде задоволна со себе. Ова универзитетски образован млада дама која шест месеци ќе стажира во  компанијата на Филип Цептер во Монте Карло, е една од позитивните примери за тоа како убавината и мозокот може да бидат убаво складни, се додека потои  умереностДрагана Џаиќ (23) денес е вистинска убавица! Но, не толку одамна, секој дел од нејзиното лице и не изгледаше толку совршено како што изгледа сега.

loading...
Loading...