ОД КАДЕ ОВА? – Ќе го остави дечкото и ќе се омажи за постар маж кој има дете!

Loading...

Пејачката Рада Манојловиќ веќе извесно време ужива во љубовта на далечина со дечкото Момир. Иако тој живее во Америка, а таа во Србија, тие успеваат да го одржуваат својот емотивен однос, но изгледа тоа нема да потрае.Имено, еден астролог за српските медимуи откри што ќе се случува во животот на Рада:
„Таа ќе се омажи за две години и тоа за постар човек кој носи униформа и има брак пред неа. Рада и нејзиниот иден сопруг ќе се запознаат на некое снимање, каде што ќе има многу рефлектори и таа ќе остане без здив штом ќе го здогледа. Тој ќе биде осум години постар од неа и ќе има женско дете. Господинот е рационален и веројатно е лекар по струка“, изјавил астрологот.Имено, еден астролог за српските медимуи откри што ќе се случува во животот на Рада:
„Таа ќе се омажи за две години и тоа за постар ч

loading...
Loading...