ОД НИШТО, НЕШТО: Ги искористиле дрвените плочи и направиле нешто неверојатно…

Loading...

Еден татко и неговиот син решија да направат нешто по нивен вкус, за што двајцата се согласиле дека е одлична идеја. Следејќи го нацртот за мебелот

loading...
Loading...