Од полицаецот направи мајмун, а тој тоа не го ни забележа!

Loading...

Од полицаецот направи мајмун, а тој тоа не го ни забележа!Разговорите кај нас со полицаец се сведуваат на едно исто. Тој поставува прашања а ние одговараме. 
Но, дали некогаш сте се соочиле со обратна ситуација?
На видеото ќе може да видите како овој човек направи мајмун од полицаецот.

 
Разговорите кај нас со полицаец се сведуваат на едно исто. Тој поставува прашања а ние одговараме. 
Но, дали некогаш сте се соочиле со

loading...
Loading...