Одбележана 18 годишнината од загинувањето на полицајците Кирил Петрушевски и Ерол Готак

Loading...

Одбележана 18 годишнината од загинувањето на полицајците Кирил Петрушевски и Ерол Готак  По повод одбележувањето на 18 годишнината од загинувањето на полицајците Кирил Петрушевски и Ерол Готак кои во 2000-та година загинаа во село Арачиново, делегација од општина Гази Баба предводена од градоначалникот Борис Георгиевски, заедно со родителите на загинатите полицајци, роднини, пријатели, претставници од 5-та полициска станица, пред споменикот на бранителите кој се наоѓа во кругот на полициската станица Гази Баба во Автокоманда положија свежо цвеќе и им оддадоа почит на загинатите бранители. По повод одбележувањето на 18 годишнината од загинувањето на полицајците Кирил Петрушевски и Ерол Готак кои во 2000-та година загинаа во село Арачи

loading...
Loading...