Одбил секс во тројка па добил нож во око!

Loading...

Момче одбил секс во тројка, но потоа се покајал откако напалената девојка му забила нож во око. Момчето на Кристал Кинг Вулфорк (28) од Флорида не оочекувал дека доколку одбие секс во тројка, неговата девојка може да реагира на вакво брутален начин. 
Кристал е обвинета дека на 26 септември го забодела со нож во око својот дечко, бидејќи одбил “тројка” со неа и нејзината пријателка.
Жртвата изјавила дека неговата девојка таа вечер дошла пијана дома со пријателката и сакала да има секс.
 
Двете жени започнале орално да се задоволуваат, а дечкото, како што вели, го набљудувал тоа, но одбил да се приклучи.

После неколку одбиени понуди, Кристал го нападнала со нож. Таа го забодела во пределот околу окото и рамото, но тој сепак успеал да ја разоружа и да се одвезе до болницата.
На Кристал Кинг Вулфорк и се заканува тужба за обид за убиство, а таа пред судот тврди дека не го нападнала дечко и со нож, туку со свеќник.Момчето на Кристал Кинг Вулфорк (28) од Флорида не оочекувал дека доколку одбие секс во тројка, неговата девојка може да реагира на вакво брут

loading...
Loading...