Работничка одбила секс со газдата а тој и се заканил со отказ

Loading...

Работничката била изложена на закани подолго време, и покрај тоа што го предупредила сопственикот дека не сака таков вид на контакт со него.
Таа работела како помошничка во неговата семејна куќа.
Тој пред да и ја исплати платата ја повикал во некоја просторија за да обави неморален и понижувачки активности со него. Кога тоа работничката го одбила и се заканил со отказ.
Потоа еден ден неговата сопруга и тој ја повикале и ја обвиниле дека крадела од нив. Таа поради сексуалното злоставување се пожалила во надлежната полициска станица.
Па така сега овој случај се уште се разрешува.
 Работничката била изложена на закани подолго време, и покрај тоа што го предупредила сопственикот дека не сака таков в

loading...