Одекна експлозија во близина на велосипедската патека на ЛОИ во Рио

Одред за демолирање на бомби пристигна на местото на експолозијата која денеска се слушна во близина на велосипедската патека на Летните олимписки игри (ЛОИ) во Рио кои почнаа денеска.Сѐ уште не е позната причината за експлозијата.
 
Како што јавува „Раша тудеј“ нема знаци на паника, ниту пак повредени меѓу гледачите, ниту пак меѓу натпреварувачите.
Сѐ уште не е позната причината за експлозијата.
 
Како што јавува „Раша тудеј“ нема знаци на паника, нит

Пронајдете не на следниве мрежи: