ОДЛИЧНО ЗА СТУДЕНТИ: На прв поглед изгледа како обичен кауч, но погледнете што се случува за 12 секунди!

Loading...

Совршен е за студенти, но одлично се вклопува и во останатите простории, посебно кога ќе ви дојдат гости.Доколку имате малку простор во собата, овој кауч е идеално решение.
Совршен е за студенти, но одлично се вклопува и во останатите простории, посебно кога ќе ви дојдат гости.
Во само еден потег можете да го претворите во кревет на спрат, а во продолжение погледнете како сето тоа изгледа.
Видеото е на следната страна:

Доколку имате малку простор во собата, овој кауч е идеално решение.
Совршен е за студенти, но одлично се вклопува и во останатите простории

loading...