Одмазда на бремена жена: Ја грабнала љубовницата на мажот и…

23- годишна жена од Виетнам, Лу Шанел, дознала дека сопругот ја изневерува и се решила за најбруталната одмазда . Таа и уште три пријателки ја начекале, ја соблекле гола, ја фрлиле на кревет и користеле лути пиперчиња за „онаму каде бил сопругот“. Додека таа минувала низ агонија, девојките ја држеле за раце и нозе.Лу почнала да се сомнева на неверство кога сопругот не бил дома со часови без вистински одговори. Со пријателките го следеле се до еден мотел.
Кога парот прељубници стигнале до мотелот, жените тргнале во акција. Се што правеле, фотографирале и објавувале на социјалните мрежи. Но, реакциите не им биле по мерка, бидејќи сите прашувале зошто не го казнила сопругот туку несреќната девојка.
-Жените лесно простуваат но никогаш не забораваат. Љубомората е болна, ќе го дознае таа тоа. Знам дека некои сега ме мразат, но така е тоа во животот, не може секого да го задоволиш“ напишала трудницата.Лу почнала да се сомнева на неверство кога сопругот не бил дома со часови без вистински одговори. Со пријателките го следеле се до еден мотел.

Пронајдете не на следниве мрежи: