ОДМАЗДА: Одлучил да ги убие лекарите и нивните семејства поради погрешната дијагноза!

Еден маж (53) од Линц, планирал да ги убие лекарите кои по грешка му дијагностицирале рак. Но, не сакал да застане на тоа, па планирал да ги убие и нивните семејства.Меѓутоа, австриската специјална полициска единица „COBRA“ во последен момент ја спречила неговата намера. Тој вчера претпладне во телефонскиот разговор со неговата сестра го раскажал својот пеколен план, по кој таа веднаш повикала полиција.
Инаку, лекарите по грешка му дијагностицирале рак на дебелото црево и му рекле дека му остануваат уште неколку месеци на живот.
Тој тешко ја прифатил веста и дури составил и тестамент. Но, нешто го натерало да побара и второ мислење. Другиот лекар му кажал дека воопшто нема рак, туку дека станува збор за алергиска реакција.
Полицијата сѐ уште не успеа да открие зошто пациентот скоро една година подоцна се решил да ги убие лекарите.Меѓутоа, австриската специјална полициска единица „COBRA“ во последен момент ја спречила неговата намера. Тој вчера претпладне во телеф

Пронајдете не на следниве мрежи: