ОДМАЗДА СО КАМАТА: Брутално го „шутна“ своето маче, а погледнете како тоа му врати…

– Го сакам својот мачор, но тој дефинитивно не ја сака мојата музика – напиша во описот на видеото овој неодговорен сопственик на домашно милениче. Најпрво убаво ја намести камерата за на мира да се сними себе си како свири на гитара, но мачето му седнало на неговото омилено место за свирење….А потоа направи нешто што никој не треба да го направи на едно живо суштество.
Потоа следеше одмазда и тоа со камата!
– Го сакам својот мачор, но тој дефинитивно не ја сака мојата музика – напиша во описот на видеото овој неодговорен сопственик на домашно милениче. 
Погледнете како му се одмазди ова маче на сопстеникот!

Најпрво убаво ја намести камерата за на мира да се сними себе си како свири на гитара, но мачето му седнало на неговото омилено место за свирење…

Пронајдете не на следниве мрежи: