Однесување на Facebook кое мажите го мразат!

Loading...

Некои девојки тоа не го прават, но некои, едноставно, не знаат да престанат!Љубовни песни и срцепарателни статуси по раскинување на врска – На сите им е жал што сте раскинале, но тоа не значи дека сите сакаат да слушаат на секој 5 минути тажни песни и да читаат статуси преку кои искажувате омраза кон целиот машки род.
Силна по раскинувањето на врската – Со фотографии од излегување во диско или статуси со кои давате до знаење дека раскинот не ве повредил и дека супер си поминувате на забави, нема да воодушевите никого.
Фотошоп фотографии – Тие не очекуваат секоја девојка да изгледа совршено. Фотошопираните фотографии на кои не личите на себе, нема да му се допаднат на ниедно момче.

Duckface – Некои девојки мислат дека не постои друга поза за сликање. На мажите оваа поза воопшто не им се допаѓа и се чудат зошто на девојките им се допаѓа таа „фаца“. Многу мажи „пупчењето” на усните ги одбиваат, па затоа тргнете ги таквите фотографии од вашиот facebook профил.Љубовни песни и срцепарателни статуси по раскинување на врска – На сите им е жал што сте раскинале, но тоа не значи дека сите

loading...
Loading...