Одвратно: Јапонка ја јаде мртвата кожа од своите стапала!

Бизарен момент е снимен во јавен превоз во Шангај.Една Јапонка одлучи да се „замези“ од мртвата кожа од нејзините нозе. 
Овој настан е последниот во низата одвратни работи кои се случуваат во јавен превоз. 
Жената е толку занесена во тоа што го чита, што изгледа заборави дека околу неа има луѓе.
Погледнете.

 
Една Јапонка одлучи да се „замези“ од мртвата кожа од нејзините нозе. 
Овој настан е последниот во низата одвратни работи

Пронајдете не на следниве мрежи: