Официјална програма Моднен Викенд Скопје 8

Loading...

Ова е официјалната програма за Модниот викенд Скопје 2013ОКТОМВРИ 22, ВТОРНИК  
ЛОКАЦИЈА:  Катна гаража, ул. „Св. Кирил и Методиј“  
 19:30ч. Никола Ефтимов (поддржан од ELISE)  
 20:30ч. Chic Undercowear  
 21:30ч. Diesel
Diesel After party 
ОКТОМВРИ 23, СРЕДА  
10‐12ч.   Бизнис програма со Мартин Робертс од Лондон  (основач и директор на Fashon Scout London и Graduate Fashion Week)  
-Предавање на тема „Моден бизнис и промоција“
-Лични професионални консултации со Мартин Робертс 
ЛОКАЦИЈА:    Катна гаража, ул. „Св. Кирил и Методиј“    
 19:30ч. Олгица Ѓоргиева  
 20:30ч. Ирина Тошева поддржана од Авицена лабораторија 
 21:30ч. Fashion Group 
 • Celio* • Springfild • Fashion&Friends • Bitsiani • Shues Bata 
ОКТОМВРИ 24, ЧЕТВРТОК 
ЛОКАЦИЈА: Катна гаража, ул. „Св. Кирил и Методиј“ 
 19:00ч. Кокев 
 20:00ч. Антонија Ристовска поддржана од AVON 
 21:00ч. STILISSIMO 
 STILISSIMO  After party 
ОКТОМВРИ 25, ПЕТОК 
ЛОКАЦИЈА: Катна гаража, ул. „Св. Кирил и Методиј“ 
 20:00ч. EVEE by Ivana Cvetkovska поддржана од Луна Комерц & Фруктана ЛТД 
21:00ч. Групна ревија: Никола Петровски; 
Марјана Рујаноска поддржана од Витаминка; Стефанија Насеска 
ОКТОМВРИ 26, САБОТА 
ЛОКАЦИЈА:  Лаунџ ‐ ресторант „Арабеска“  
21:00ч. Забава 
ОКТОМВРИ 27, НЕДЕЛА 
ЛОКАЦИЈА:  Даут Пашин Амам, Стара скопска чаршија 
21:00ч. McCoture by Mila Kadriu 

 

ОКТОМВРИ 29, ВТОРНИК 
ЛОКАЦИЈА:  Музеј на Град Скопје 
21:00ч. Vibrazioni by Aleksandra Mitkovska, Моден перформанс 
ОКТОМВРИ 30, СРЕДА  
ЛОКАЦИЈА: Музеј на Град Скопје 
21:00ч. Росица Мршиќ, Моден перформанс 
Затворање на Моден Викенд Скопје  
Организаторот го задржува правото за промена на дата и време на одржување на  настаните. ОКТОМВРИ 22, ВТОРНИК  
ЛОКАЦИЈА:  Катна гаража, ул. „Св. Кирил&nbs

loading...
Loading...