Официјално запознавање со 5,5 инчниот iPhone 6 Plus

Loading...

Она што пред одредено време беше незамисливо, сега стана реалност. При најавата на новиот iPhone 6, Apple ни презентираше уште еден модел, кој овојпат доаѓа во XXL верзија. Да се запознаеме со 5,5 инчниот iPhone 6 Plus.Главната разлика помеѓу обичниот iPhone 6 и Plus верзијата е во екранот – додека оригиналниот модел поседува 4,7 инчен HD екран на допир, iPhone 6 Plus добива 5,5 инчен FullHD екран на допир. Екранот дополнително е зајакнат против гребаници – не е изработен од сафир, но би требало да бидете заштитени. 
За повеќе информации прочитајте на gsm.mk.Главната разлика помеѓу обичниот iPhone 6&nbsp

loading...
Loading...