Охриѓани го добија Аца Лукас за свој сограѓанин!

Loading...

Турбофолкерот Аца Лукас неколку дена одмараше во Охрид по илинденскиот концерт. Него до толку му се допаднаа охридските плажи и градот, што решил да си купи стан во Охрид.- Концертот помина фантастично, навистина нема зошто да правам лице секогаш кога сум кај вас си поминувам одлично, а Охрид посебно ме исполнува. Заради тоа и жалам што поради однапред закажаните настапи не можам да останам неколку дена – изјави Аца  Лукас за Вечер, откривајќи дека од следната година не само што ќе биде почест гостин во Охрид туку ќе биде и негов жител затоа што решил да си купи стан.
Повеќе на ТЗМ.МК- Концертот помина фантастично, навистина нема зошто да правам лице секогаш кога сум кај вас си поминувам одлично, а О

loading...
Loading...