Она што овој татко го забележал е најубавата глетка на светот

Кога дознал дека неговата сопруга очекува близнаци, со камера ги забележал  оние најубави моменти од нејзината бременост, моменти кога бебињата јасно даватдо знаење дека се во стомакот на мајката.Снимките настанале од 32 до 35- та недела од бременоста. Таткото на крај ги споил во едно видео и се изненадил од резултатот.
Решил да го сподели видеото со другите, а на интернет го погледнале  многумина кои  коментираат дека ваквите моменти се неверојатни.Снимките настанале од 32 до 35- та недела од бременоста. Таткото на крај ги споил во едно видео и се изненадил од резултатот.
Решил да го с

Пронајдете не на следниве мрежи: