Оперираше пациентка и му ја пуштија омилената песна. Она што следуваше ја згрози јавноста!

Колумбискиот естетски хирург Давид Махана, го навлече гневот на јавноста во неговата земја откако на социјалните мрежи се појави видео на кое тој танцува за време на операција, притоа држејќи во раката ткиво на пациентот.Многумина го обвинија лекарот за непочитување на пациентот и професијата, но тој тврди дека без потреба се кренала толкава врева и уште се обиде да се прикаже како жртва.
Имено, тој тврди дека снимката е направена додека ја оперирал неговата тетка на која ѝ ја затегнувал кожата на стомакот и дека всушност таа барала да се направи видео запис „за да има спомен од операцијата“.
– Во ниту еден момент не го загрозив нејзиниот живот… Ова видео кружеше само меѓу членовите на моето семејство, но некој очигледно сака да му наштети на мојот углед и на мојата кариера, изјави Махана, додавајќи дека се сомнева во неговата поранешна девојка со која се разделиле пред неколку месеци.Многумина го обвинија лекарот за непочитување на пациентот и професијата, но тој тврди дека без потреба се кренала толкава врева и уште се обиде да

Пронајдете не на следниве мрежи: