Општа тепачка на натпреварот меѓу „Црвена ѕвезда“ и „Партизан“ во салата „Пионир“

Сите играчи кои биле на терен учествувале во тепачката по фаулот под кошот на „Црвена ѕвезда“…Сите играчи кои биле на терен учествувале во тепачката по фаулот под кошот на „Црвена ѕвезда“, потоа ситуацијата е смирена , но играчите на „Партизан“ одлучиле да го напуштат теренот и да се повлечат. Тоа го сториле не одејќи низ тунелот туку преку прес центарот.По извесно време се вратиле на теренот направиле добра серија и го намалиле вотството на „Црвена ѕвезда“, но потоа дошло до масовна тепачка.
Наложено е да се испразни салата и доколку играчите се вратат на терен да се заврши натпреварот. Во натпеварот за Суперлигата, екипата која ќе стигне до три титули ќе стане шампион, која „Партизан“ ја освојува изминативе 12 години, а на која Ѕвезда чека.Сите играчи кои биле на терен учествувале во тепачката по фаулот под кошот на „Црвена ѕвезда“, потоа ситуацијата е смирена , но играчит

Пронајдете не на следниве мрежи: