Општина Ресен: Прва конституитивна седница на Советот на млади во Ресен

Loading...

За претседател на Советот на млади е избран Петар Шлахов,а негов заменик е Ерол Максуд.Денеска во Општина Ресен се одржа првата конституитивна седница на Советот на млади на Општина Ресен.
За претседател на Советот на млади е избран Петар Шлахов,а негов заменик е Ерол Максуд.
Денеска во Општина Ресен се одржа првата конституитивна седница на Советот на млади на Општина Ресен.
За претседател на Советот на млади е

loading...
Loading...