Орално задоволила 20 мажи: Овој град е европска Содома и Гомора, го посетуваат само најлудите!

Loading...

Одмаралиштето  стана посебно  интересно  за јавноста откако  на интернет се појави видео од млада Британка како  сексуално  задоволува дури  20 мажи во  замена за бесплатен пијалак.Одмаралиштето  на Мајорка, Магалуф, познато е меѓу туристите од целиот свет, а поготово меѓу Британците. Со оглед на тоа дека тие се познати  како  туристи кои  се желни  за луда забава, алкохол и  дрога, тогаш од нив може  навистина многу  да се види, бидејќи  тие буквално прават  хаос!
Улиците во овој  град се преполни  со  разуздани  туристи кои  шетаат  голи по улица, имаат секс на различни  места, а локалното  население често  се жали дека ваквите луѓе ја уништуваат репутацијата на градот.
Не е потребно  да се нагласува дека улиците  во  Магалуф ноќе се полни  со  дрогирани и  пијани  туристи  кои  неретко  преспиваат  надвор од апартманите, а утредента само продолжуваат  со  забавата.
Сувенирите кои можат  да се најдат  во  Магалуф не прикажуваат  бранови  на плажа, туку  носат  натписи: „Сакам курви“ или  „Сакам орален секс“, а проститутки можат да се видат на секој чекор.

 
Оедмаралиштето станало посебно интересно за јавноста откако  на интернет се појави видео од млада Британка како  сексуално  задоволува дури  20 мажи во  замена за бесплатен пијалак.
Бриртанските медиуми биле згрозени  од приказната, а Магалуф потоа станал многу озлогласен меѓу постарите  Британци, но  уште попопуларен меѓу оние помладите.

Британски Дејли  Меил направил  репортажа за Магалуф  во која е прикажано  како изгледаат  улиците во  тоа одмаралиште ноќе.
Полуголи  девојки во гаќички, мноштво пијани туристи онесвестени  на улица, возила на итната медицинска помош и полициски патроли се секојдневна работа во  овој  град.Одмаралиштето  на Мајорка, Магалуф, познато е меѓу туристите од целиот свет, а поготово меѓу Британците. Со оглед на тоа дека тие се познати&n

loading...