Орав на проштална средба со Вељановски

Орав на проштална средба со  ВељановскиПретседателот на Собранието на Република Македонија Трајко Вељаноски денеска ќе има проштална средба со шефот на Делегацијата на Европската унија во Република Македонија, Аиво Орав.
Прошталната средба ќе се оствари во Собранието на Република Македонија.Претседателот на Собранието на Република Македонија Трајко Вељаноски денеска ќе има проштална средба со шефот на Делегацијата на Европската ун

Пронајдете не на следниве мрежи: